REGLEMENT


Velkommen til Holte Loppemarked Sæson 2023.

Sæsonen varer fra 9. april til 15. oktober. Pga afholdelse af Ironman er der ikke loppemarked d. 20. august.

Et par gode råd:
Kom i god tid. Der er travlest på pladsen fra ca. kl. 7.15 og frem til kl. 8.00. Så det kan være en god ide at komme før. Husk at ringe hvis du bliver forsinket - efter kl. 8 er der ingen kørsel på pladsen og standen kan gives ud til anden side. Er du sulten, så er der masser af muligheder lokalt. Husk gerne drikkedunk eller lignende.

Giv dig tid til at pakke ud og sælg ikke en vare førend du ved hvad du sælger - og hvad den er værd. Det kan også være en god ide at kende købeloven. Læs evt. mere her: https://www.forbrug.dk/artikler/forbrug/test-og-raad/forbrugerguides/brugte- varer/loppemarkeder/
Har du spørgsmål eller brug for assistance, så er vi som regel nemme at finde på pladsen med vores røde kasketter og skrift på ryggen. Vi har adgang til standard førstehjælpsudstyr og er klar til at hjælpe med det meste - så godt som vi kan.

Brug for hjælp? Er det alvorligt? Ring 112. Nærmeste hjertestarter er placeret ved indgangen til Holte midtpunkt op ad trappen (til højre for Irma) fra Holte Stationsvej lige ved Kongevejen. Du kan ringe til os på loppetelefon: +45 22200544

1. Standpladser bookes via vores hjemmeside www.holte-loppemarked eller direkte på www.billetten.dk. Billet (digital eller papir) skal kunne fremvises på dagen.

2. Hvor skal jeg stå? Er det den korrekte dato. Vi har altid liste over stadeholdere med os på pladsen og kan hjælpe med at finde korrekt placering osv. Se kortet på forsiden. Find os på pladsen ved at kigge efter de røde kasketter, - eller ring til os på loppetelefonen: +45 22200544.

3. Vi aflyser aldrig uanset vejret. I tilfælde af force major (fx Covid-19) kan ændringer såvel som aflysninger, totale eller delvise, forekomme. Bliver en stand eller et marked aflyst, tilbageoverføres beløbet til betalingskortet standen er købt med (minus billetgebyr).

4. Ankomst skal ske inden kl. 8. I tilfælde af senere ankomst kan pladsen gives til anden side. Er man forsinket skal man ringe til loppemarkedets telefon før kl. 8. Telefon: +45 22200544

5. Videresalg af sin stand. Sælger man sin stand videre til anden loppe, forgår dette på eget ansvar. Standen må ikke sælges for et beløb højere end den oprindelige pris og vedkommende skal kunne fremvise dokumentation/billet.

6. Hvor stor er en stand? En alm. stand på markedet svarer til ca. to parkeringsbåse. En lille stand svarer til en parkeringsbås. Enkelte pladser er formet anderledes og nogle er større end dette.

7. Loppemarkedet er udelukkende for private og der må ikke sælges lagervarer, kollektionsprøver og lign. Man må ej heller være momsregistreret og sælge varer forbundet
med sin virksomhed.

8. Der må ikke sælges fødevarer og drikkevarer på markedet. Der må ej heller sælges våben og levende dyr.

9. Stadeholdere skal tage alle medbragte genstande, ejendele, skrald og lignende med sig når de forlader pladsen og venligst efterlade standen pæn og rengjort. Der er tøjcontainere på skovparkeringspladsen tættest på stationen overfor Netto, samt bagved Netto på parkeringspladsen på Rønnebærvej. Det er ikke tilladt at stille ikke solgte genstande, skrald og lignende ved og ovenpå skraldespande i området.

10. Ved upassende adfærd kan man blive bedt om at forlade markedet.

11. Fortrydelse af køb: Købet kan fortrydes indenfor en periode på 14 dage. Ved annullering af et køb tilbageoverføres beløbet til betalingskortet standen er købt med (minus billetgebyr). Dog kan et køb kun annulleres op til en uge eller før eventet, billetten er købt til, afholdes. Kontakt Billetten.dk på info@billetten.dk direkte eller os hvis et køb fortrydes.

12. Må bilen holde på pladsen? Ja. Hvis bilen kan parkeres indenfor standen. Stadeholdere må ikke fylde udover sin stand. Dette skaber både sikkerhed og et godt naboskab.

13. Kørsel ikke er tilladt på pladsen mellem kl. 8 og kl. 14.

14. Medbring egne borde og gerne stole at sidde på. Det kan være en god ide at have et telt eller en pavillion med. 16. Stadeholdere er selv ansvarlige for medbragte genstande. Hvis man medbringer dyre genstande kan det være en god ide at tegne en forsikring.

Vi håber du/I får en dejlig dag på markedet!